48V 1000W Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kiti

48 Volt 1000 Watt Elektrikli Bisiklet kiti

(28 müşteri değerlendirmesi)
Stok kodu: BT1-1-1-2-2
Eldrive Logo

Bu ürün Eldrive resmi distribütör tarafından sağlanmaktadır.

26,268.0039,303.00

29 Şu anda bu ürünü inceliyor.

Ödeme Yöntemleri:

payment methods
  • store Mağazadan teslim al

Anında teslimat!

Ücretsiz

  • delivery car Aras Kargo

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır.

2-5 Gün

  • cargo Aynı gün kargo!

Saat 14:00'a kadar vermiş olduğunuz siparişleriniz aynı gün kargoda!

  • warranty 1 Yıl Garanti
  • return Geri Ödemeler Ve İadeler

overview 1 Ürün Uyumluluğu

Jant Seçimi

20

,

24

,

26

,

27.5

,

28

,

29

Montaj Hizmeti

Jant ve Akort Hazır Gelsin

,

Montaj Uygulaması (İstanbul)

,

Montaj Uygulamasını Kendim Yapacağım

18650 Eve Cell Li-on Batarya Kapasitesi

9.6 Amper

,

12.8 Amper

,

16 Amper

,

19.2 Amper

,

22.4 Amper

,

25.6 Amper

,

28.8 Amper

,

32 Amper

,

35.2 Amper

Ürün Açıklaması

Evet

          3200 Mah EVE hücreler kullanılmaktadır.

Bu Model Su geçirmez Kit olarak Tasarlanmıştır.

Montaj Hizmeti :  Montaj Uygulaması (İstanbul) Bizim Tarafımızdan montaj yapılır.

Jant ve Akort Hazır Gelsin : Sizin jant ölçülerinize göre Yeni bir Çift kat Jant ve Ekstra kalın Jant Telleri + Akord Bizim tarafımızdan hazırlanır.

Elektrikli bisiklet kiti neler içeriyor ?
1 * 1000 Watt Fırçasız Motor ( BLDC ) 20″ 24″ 26″ 27.5″28″29″ Jantlar için uyumludur
1 * Akıllı denetleyici – ( Beyin )
1 * Parmak itmeli Gaz kolu
1 * SW900 LCD ekran ( 13 Modül Özelliği )
1 * 12 Mıknatıslı Pedal Yardımcısı Sensörü ( Pass)
1 * 1T4 Bağlantı Kablosu

RPM    :  450

 

Ana Parametreler

Motor Gücü1000W
Motor Volt48V
Motor TipiFırçasız Motor
ControllerAkıllı Beyin
Motor Ölçüsü130 mm
Jant Ölçüsü20″ 24″ 26″ 27.5″28″29″
Ortalama Hız50-70km/h
Verimlilik>=80%
Menzil Batarya Seçimine Bağlı
Su Geçirmezlik SınıfıIP65
Ses (db)< 50

 

Taksit Tablosu

Taksit TutarıToplam Tutar
213,874.9227,749.84
39,427.2228,281.65
47,208.5628,834.25
55,881.7729,408.87
65,001.1430,006.85
74,375.6730,629.66
83,909.8631,278.88
93,550.6931,956.20
103,266.3532,663.52
113,036.6233,402.85
122,848.0434,176.42

Kullanıcı Yorumları

5
28 yorum
27
1
0
0
0

48V 1000W Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kiti için 28 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. Çağdaş (doğrulanmış kullanıcı)

    Elektrikli bisikletimi kitiniz ile donattıktan sonra rahat tek şarj ile 90 km yol yapabilecek hale geldim, iyi ki aldığımı söyleyebilirim

  2. Büşra (doğrulanmış kullanıcı)

    Şanlıurfa’da yaşıyorum ve 13 km’lik mesafedeki iş yerime bisikletle yaklaşık 22-23 dakikada rahatlıkla varabiliyorum. arabayla eziyet haline gelen yol, kit sayesinde mükemmel eğlenceli bir serüvene dönüştü. ayrıca aklıma takılan her soruma anında cevap veren firmaya da teşekkür ederim

  3. Sonat (doğrulanmış kullanıcı)

    İstanbul gibi bir yerde araba ile gidemediğim trafikli yolları elektrikli bisikletim ve bu dönüşüm kiti ile daha rahat yol gidebilir hale geldim

  4. Cesur (doğrulanmış kullanıcı)

    Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kitine sahip olmak istiyorum, aklıma takılan ise tam sarj ile ne kadar gidebilirim ?

  5. Rıfat (doğrulanmış kullanıcı)

    Dört yıldır takip ettiğim en iyi şirketlerden biri, teknik destek olsun her konuda yardımcı oluyorlar.

  6. Mehmet Mustafa Burç (doğrulanmış kullanıcı)

    Ürün bisiklet sürmeyi kolay ve eğlenceli hale getiriyor ayrıca teknik destek ve sorulara hemen cevap veriliyor. Teşekkürler

  7. Emrah (doğrulanmış kullanıcı)

    Dönüşüm kiti sayesinde 2. viteste 30 la rahat yolculuk edebiliyorum tavsiye ederim.

  8. ayhan coşgun (doğrulanmış kullanıcı)

    Lifepo4 pillerle performans harika. bende 60 volt 3000 watt e bike var. şehir içinde motordan ve arabadan daha hızlı yol alıyorsunuz. ama dikkatli olmak lazım tabiki

  9. Emre (doğrulanmış kullanıcı)

    1 hafta önce montajını kendim yapıp kullanmaya başladım hızlanması yokuş tırmanışı çok iyi
    13Ah batarya pedal desteği ve gaz kolu ile karma kullanımda tam şarj ile 55 km menzil sağladı. Elektrik motorunun sessizliği çok iyi sanki yok gibi tek dejavantajı bisiklete pil ile birlikte ağırlık katması bir yerden başka bir yere taşımak zor 😀

  10. kadir (doğrulanmış kullanıcı)

    merhaba, işyerim yaklaşık 28 km git gel en az 60km yapabilecek bir kit lazım. pedallamadan ve arada yokuşlar olacak şekikde. nasıl önerileriniz olur ? ayrıca bu ürünlerde motoru off konuma alıp sadece pedallayarak normal bisiklet gibi kullanabiliyor muyuz ? şimdiden teşekkürler

  11. Özgür (doğrulanmış kullanıcı)

    48v. 1000w. Olan motor Kaç mm tork sağlıyor?

  12. Muhammed (doğrulanmış kullanıcı)

    merhaba , bu sayfadaki otomatik seçimlerde pil seçimi en yüksek 13 ah çıkıyor. ben 16 yada 18lik düşünüyorum. onları da seçeneklere ekler misiniz?
    Bir de sihirbazdan kendim hazırlayınca jant akort yapılıp gönderilsin seçeneği yok onu da ekler seniz süper olur. ama acele edin lütfen her gün bir şeylerin fiyatı artıyor geç kalmayalım :)))

  13. ALP EREN BÜTÜN (doğrulanmış kullanıcı)

    26 jant bisikletime uyguladım. ivmesi mükemmel. sessiz çalışıyor. düz yolda 55 km/h görmek çok kolay. en dik yokuşları çıkmakta. 11Ah batarya ile menzili tatmin edici, sadece gaz koluyla ~35 km menzil vermekte. şarj etmek 6-7 saat sürüyor. lcd ekran ihtiyacınız olan her şeyi göstermekte ve sw900ün değiştirilebilir birçok ayarı var. Aradığınızda ulaşabildiğiniz ve her konuda yardımcı olan bir şirket. Dezavantaj olarak ise motor gücünü istediğim gibi ayarlamak isterdim. 1000wattlık bir sistem olmasına rağmen istediğimde 500watta ayarlansa iyi olurdu. Herkese güvenli ve sorunsuz yolculuklar. Tavsiye ederim.

  14. pkzefe (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhaba ben daha yeni bisiklet kullanmayı öğreniyorum. yokuş çıkmak benim için bir işkence oldu. bisiklet beni değil ben bisikleti taşıyorum. kron tx500 2017 model neredeyse sıfır bir bisikletim var. 27.5 jant sanırım ama vitesi sayısını bilmiyorum. sorum şudur.
    benim iş yerim 12km uzaklıkta ve bolca yokuşlu bir yol. ayrıca çok fazla kavisler var. yokuşlarda ne kadar avanjlı bir ürün. tavsiyeniz nedir.

    Cevap : Merhaba 90-130kg aralığı için 1000 watt tavsiye ediyoruz.

  15. Efe (doğrulanmış kullanıcı)

    Kaç taksit imkanınız var ve faizlendirme oluyormu

    Cevap : Merhaba sipariş vermeyi denerseniz taksit tablosunu görebilirsiniz.

  16. Özgür (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhabalar 1000 wattlık kit almayı düşünüyorum. Montajı kendimiz yapabilir miyiz

    Cevap: Merhaba evet yapabilirsiniz. Siz montajı bitirene kadar destek sağlıyoruz.

  17. Abdulsamet (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhaba sivas ta bu kit kullanıyorum.Dik yokuşlar da özellikle destek sağlıyor. Düz yol da Yormadan rahat bir sürüş sağlıyor. E-scoter yada e-bike almayı düşünüyordum. Fakat bu kiti gördükten sonra bisiklet kiti daha cazip ve kullanışlı geldi. Emeği geçenlere teşekkür ederim. İyi günler.

  18. Uğur yılmaz (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhaba 48v 500w 48v 1000w ikisinin bataryasi esit hangisi km bazinda daha fazla yol gider

    Cevap : Merhaba tamamen bisiklet ve kullanım durumu ile alakalı olarak değişir bu. Standart yol kurallar için aynı kit ise 500w daha fazla gider.

  19. Mehmet Şerif AYDIN (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhabalar, carraro bisikletime 48 V 1000W motor ve 13.8 A batarya ile birlikte montaj yaptırdım ve 1 yıldır işe gidiş-geliş için kesintisiz olarak kullanıyorum. Bu sürede toplamda +6000 km yol yaptım ve hiçbir problemle karşılaşmadım. Günlük olarak 35 km çok yokuşlu (toplam 500 metrelik rakım değişimi) yolu 50-55 dk’da tek şarjla rahatlıkla gidebiliyorum. Yolum yokuşlu olmasına rağmen motorun gücü sayesinde vitesi hiç değiştirmeden iniş ve çıkışlarda son viteste (21) rahatlıkla kullanabiliyorum. Yalnızca bisikletin zincirini yağlama sırasında vites değiştiriyorum diyebilirim. Düz yolda 50 km/h, yokuş aşağı 70 km/h hızda gidebiliyorum, sonrasında ise pedal artık boşa döndüğü için isteseniz de hızlanamıyorsunuz. 1 yılda toplam kullanım süresine bağlı olarak bataryanın kapasitesinde bir miktar azalma hissetsem de tek şarjla gidebildiğim sürece sorun teşkil etmiyor. Motor, ekran, pedal asistanı ve diğer aksamlarda şimdilik hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ürün herhangi bir bakım gerektirmiyor, bisikletin mekanik kısımlarının rutin bakım/temizliğini yaptığınız sürece ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Dezavantaj olarak motor kapalıyken/pil bittiğinde elektriksiz olarak sürmek istediğinizde standart bir bisiklete göre daha çok güç gerektiren bir kullanımı oluyor, asfalt yolda giderken sanki yumuşak toprakta bisiklet sürmeye çalışıyormuşsunuz gibi biz zorlanma yaşayabiliyorsunuz. Bisiklet ağırlık olarak arttığı için de araba arkasında taşıma aparatıyla taşımak biraz zahmetli olabiliyor. Sonuçta tüm tecrübelerime dayanarak ürünün kalitesi, performansı, sağlamlığı ve teknik servis açısından gönül rahatlığı ile alabileceğinizi söyleyebilirim. Tekrardan bir elektrikli bisiklet alacak olsam hiç düşünmeden aynı sistemi tercih ederdim. Almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

  20. berat (doğrulanmış kullanıcı)

    ben bişe sorcam sorucevap varmı bulamadım ama şimdi bu su geçiriyomu geçirmiyomu (geçirmiyosa: basınçlı suyla yıkasam su geçirirmi)

    Cevap : Merhaba Su geçirmez kit. Fakat basınçlı su ile tabiki yıkanmamalıdır. Yeni nesil Telefonlarda su geçirmez fakat basınçlı su ile yıkanmıyor önerilmez.

  21. berat (doğrulanmış kullanıcı)

    pedal yardımsız sadece el gazı ile en fazla kaç derecelik eğimi çıkabilir

    Cevap : Bisiklet modeline, kiloya, pil durumuna göre değişir bu durum. Elektrikli Bisiklet dönüşüm kitleri pedal çevirmek için üretilmiştir.

  22. Halit (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhaba kiti içinde batarya şarz alet koyuyorsunuz acaba koyuyorsunuz şarz aleti almıyacam

    Cevap : Merhaba kit içinde tüm ürünler dahildir. Ekstra sipariş verebilceğiniz bir ürün bulunmamaktadır.

  23. Hakan KIRMACI (doğrulanmış kullanıcı)

    1000W motorun torku ne kadar?

    Cevap : 70nm tork gücüne sahiptir.

  24. Roland Kamber (doğrulanmış kullanıcı)

    Aslinda bilgi edinmek istiyorum.
    Emekli Elektrik Y. Müh. eski sporcu, halen 88 yaşında, kas gücü zayıf, denge problemsiz, 65 kg, boy 1m67. Evim İstanbul Nişantaşında. Her tür yokuşu zorlanmadan çıkabilmek için en az 1000 W motor gücü gerektigini düşünüyorum. Haftada 1 – 2 kez en çok 30-35 km menzile ihtiyacım olduğu için 48 V 16 Ah düşünüyorum. Halen bisikletim olmadığı için, önereceğiniz bisiklet modeliyle montaj dahil fiyat ve teslim süresi teklifini mail adresime gönderirseniz çok sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
    Roland Kamber
    Em.Öğr.Gör. İTÜ

    Cevap : Merhaba 1000w ideal olacaktır. Teslim süresi ortalama 3 – 4 iş günü. Fiyat ile ilgili tüm fiyat seçenekleri ürün sayfasında yazmaktadır.

  25. efe (doğrulanmış kullanıcı)

    bu kitle hiç pedal çevirmeden gidiliyormu yoksa pedal çevirmek gerekiyor mu?

    Cevap : Merhaba gaz kolu yada pedal asistanı ile kullanabilirsiniz. Kendi seçiminiz.

  26. fatihkamil

    Merhaba pil grubunun içindeki pillerin markası nedir acaba

    Cevap : Merhaba EVE markasına ait 3200mah hücrelerdir.

  27. bayramozenc

    Paranın karşılığı
    Dayanıklılık
    Teslimat hızı

    Mosso marine 2d 26 jant katlanır bisikletim var. Sadece ormanda arasıra gezmek için kullanıyorum. Elektrikli olunca daha sık olabilir. 85 kg yum. Bazen eğim %30 35 olabiliyor. Watt olarak ve ve ideal olarak önerdiğiniz watta kaç amper batarya tavsiye edersiniz. Ve önerdiğiniz toplamda kaç kg? Teşekkür ederim.

    Cevap : Merhaba 750 watt bafang mid drive öneririz eğimler için ideal bir seçim olacaktır. İstediğiniz menzile göre size özel batarya planlaması yapabiliriz bunun için bizle iletişime geçmelisiniz. Bize danışmadan lütfen sipariş vermeyin. Ağırlık bilgisi batarya seçimi sonrası kesinleşir. Ortalama 5 ile 8 kg arasında bir ağırlık olacaktır

  28. bulentalayci

    Carraro flexi121D katlanır bisiklete 48 1000watt kit çokmu olur 16 ah pille ne önerirsiniz

    Cevap : Merhaba ideal olur daha önce kullandık. Bizle iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilirsiniz. Bize kilonuzu, rotanızı, günlük menzilinizi söylerseniz daha net bir kit önerisinde bulunabiliriz

Değerlendirme yap