48v 1000w Batarya Hariç

48 Volt 1000 Watt Batarya ve Şarj cihazı Hariç Elektrikli Bisiklet kiti

(22 müşteri değerlendirmesi)
Stok kodu: 1453B
Eldrive Logo

Bu ürün Eldrive resmi distribütör tarafından sağlanmaktadır.

0.00

Stokta yok

Stokta yok

5 Şu anda bu ürünü inceliyor.

Ödeme Yöntemleri:

payment methods
  • store Mağazadan teslim al

Anında teslimat!

Ücretsiz

  • delivery car Aras Kargo

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır.

2-5 Gün

  • cargo Aynı gün kargo!

Saat 14:00'a kadar vermiş olduğunuz siparişleriniz aynı gün kargoda!

  • warranty 1 Yıl Garanti
  • return Geri Ödemeler Ve İadeler

overview 1 Ürün Uyumluluğu

Jant Seçimi 20 , 24 , 26 , 27.5 , 28 , 29

Ürün Açıklaması

Kit İçeriği

48 Volt 1000 Watt Hub Motor Su Geçirmez
48V 22Ah Controller – Beyin Su geçirmez
Elektrikli Bisiklet Parmak Gaz Kolu Su Geçirmez
Elektrikli Bisiklet Gösterge – Ekran – SW900 Su Geçirmez
Elektrikli Bisiklet Fren Kolu Takımı (Çift) Su Geçirmez
Pedal Asistan Sistemi Su Geçirmez (PAS)
Beyin Gösterge Ara Kablosu Su Geçirmez
10 G Jant  jant ölçüsüne göre örülcektir

Taksit Tablosu

Taksit TutarıToplam Tutar
20.000.00
30.000.00
40.000.00
50.000.00
60.000.00
70.000.00
80.000.00
90.000.00
100.000.00
110.000.00
120.000.00

Kullanıcı Yorumları

5
22 yorum
21
1
0
0
0

48v 1000w Batarya Hariç için 22 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. Serkan Efe Emekli (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhaba ürünü alırsam 26 jant göndere bilir
    misiniz ?

    Cevap : Merhaba evet

  2. Anonim (doğrulanmış kullanıcı)

    Ürünü nasıl 29 jant diye secicez

    Cevap : Merhaba sipariş verdiğinizde biz sizinle iletişime geçeceğiz.

  3. Kadir (doğrulanmış kullanıcı)

    Teşekkürler kalite için.

  4. anonim (doğrulanmış kullanıcı)

    22ah controller yerine 35 ah kullanılsa daha verimli olur mu

    Cevap : Merhaba 22ah test edilen ve en stabil Controller olduğu için kullanılmaktadır.

  5. Efe (doğrulanmış kullanıcı)

    48 Volt 1000 Watt modelin tork değerini öğrenmek isterim ***** 500 Watt lık modeli ile kıyaslamak istiyorum

    Cevap : Merhaba 70 nm tork değerine sahiptir.

  6. Kadir Ali susuz (doğrulanmış kullanıcı)

    Çok iyi

  7. Ali Akbayram (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhaba bu satılan ürün ön tekerlek içinmi arka tekerlek içinmi (29 jant )

    Cevap : Merhaba arka jant içindir. Ön çatal’a takılırsa yüksek torklu motorlar olduğu için ön çatalınıza zarar verecek yada kıracaktır.

  8. Murat (doğrulanmış kullanıcı)

    Kardeşim bana gerçekten uygun bir Fiat verirseniz ben elinizde varsa 3000 w bisiklet motor kiti almak istiyorum.

    Cevap : Merhaba fiyatlar standarttır.

  9. Fatih (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhaba ürünü işe gidip gelmek için bisiklete taktmak istiyorum ama yokuş var bu yokuş için 500w yeterli olur mu 78 kg yum

    Cevap : Merhaba Kilonuz 70 üzeriyse 1000w ideal olur

  10. Serdar (doğrulanmış kullanıcı)

    Bu modelin bataryalı modelden farkı var mı? Motor ve tork olarak.

    Cevap : Merhaba Herhangi bir tork farkı yok. Aynı ürün sadece batarya dahil değil

  11. Talha (doğrulanmış kullanıcı)

    Bu ürün elime geçtiğinde nsl takıcam ve geldiğinde direk takip kullabilcemmi ve benim bisikletim jantına uygunmu.

    Cevap : Merhaba bissiklete özel kit tasarlandığı için uyumlu olacak şekilde yolluyoruz. Bize sipariş öncesi ulaşarak bisikletiniz hakkında bilgi vermelisiniz. Bu şekilde size uyumlu kit hazırlanacaktır. Montaj için bizden destek alabilirsiniz anahtar takımınız varsa montajı yapabilirsiniz.

  12. Yasin (doğrulanmış kullanıcı)

    Sadece motoru alabilirmiyim

    Cevap : Merhaba evet alabilirsiniz.
    https://elektriklimotor.com.tr/elektrikli-bisiklet-motor/

  13. Gürbüz (doğrulanmış kullanıcı)

    Bende bisiklet kiti almak istiyorum bana hangi kit uygun olur bilgilendirirseniz sevinirim kilom 105 bisikletim dağ bisikleti 29 jant 30 vites cararro829 hergunum bisiklet üzerinde geçiyor yokuşları ve mesafe kilometre 100 kliometre yapıyorum

    Cevap : Merhaba bizle iletişime geçebilirsiniz. Bilgilerinizi aldıktan sonra sizin için doğru kit modelini seçebiliriz.

  14. mgarip0606 (doğrulanmış kullanıcı)

    29 jant 7 vites dağ bisikletim var ön disk fren arka da disk fren takılır mı oluyor mu bilgilendirirseniz sevinirim

    Cevap : Merhaba Evet sorunsuz olarak kit montajı yapılabilir.

  15. Mehmet (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhabalar aldığımız ürünün bataryası ne kadar?
    Kurulumu sizler yapabiliyormusunuz?

  16. Batarya dünyasi (doğrulanmış kullanıcı)

    Ben batarya imalatı yapıyorum bitane batarya göndersem size bu kiti gönderirmisiniz?

  17. Berkant Can (doğrulanmış kullanıcı)

    Volta VB7 bisikletimde bu ürünü kullanabilirmiyim?

  18. Mehmet (doğrulanmış kullanıcı)

    İyi günler ben 20 jant fat bike elektrikli bisikletin ön tekerine ikinci motor olarak almayı düşünüyorum uyar mı acaba?bir de beyini 22ah yerine 40 ah alabilmek mümkün mü teşekkürler…

  19. Berat Çörekçi

    Paranın karşılığı
    Dayanıklılık
    Teslimat hızı

    Merhaba ürünü 160 kilogram bir otomobilde kullanmak istiyorum 2 adet motor işimi görür mü?

    Cevap : Merhaba Araç projeleri için 60 Volt minimum 2000 watt kullanmanızı öneririz.

  20. ufukkayrademirkol035

    İyi günler batarya hariç olunca ne oluyor acaba öğrenmek isterim

    Cevap : Merhaba Batarya ve şarj aleti hariç olarak sipariş vermiş olursunuz.

  21. veyselkoc

    Merhaba rejeneratif fren özelliği var mı acaba

    Cevap : Merhaba hayır etkili olmadığı için kullanmıyoruz. Elektrikli arabalar için ideal fakat elektrikli bisikletler için yararlı mı zararlı mı net olarak kanıtlanmamıştır. Genelde motor gereksiz zorlandığı için bize uygun gözükmemektedir. Risk almamak ve daha iyi bir sürüş deneyimi sunmak istiyoruz bunun için kullanma taraftarı değiliz.

  22. tunahansindel

    Paranın karşılığı
    Dayanıklılık
    Teslimat hızı

    Abi merhaba bu sette her şey dahilmi 1000 watt iyi bir güçmü ısınırmı boğarmı her 26 jant bisiklete uyuyormu arka tekerlekte vites varsa çıkarmamızmı gerekiyor söylermisiniz

    Cevap : Merhaba ürün açıklamasında set içeriğini görebilirsiniz. 1000w dönüşüm kiti en çok tercih edilen modeldir. Özellikle İstanbul gibi rampa ve yokuş oranı yüksek bölgelerde kullanım için idealdir. Her bisiklet modeli için özel olarak hazırlanır. Ruble iç ve dış lastiği bizim yolladığımız jant’a aktarmanız gerekir

Değerlendirme yap