60V 3000W Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kiti

60 Volt 3000 Watt Elektrikli Bisiklet Kiti

(30 müşteri değerlendirmesi)
Stok kodu: BT1-1-1-2-1-1-2
Eldrive Logo

Bu ürün Eldrive resmi distribütör tarafından sağlanmaktadır.

43,420.0050,667.50

10 Şu anda bu ürünü inceliyor.

Ödeme Yöntemleri:

payment methods
  • store Mağazadan teslim al

Anında teslimat!

Ücretsiz

  • delivery car Aras Kargo

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır.

2-5 Gün

  • cargo Aynı gün kargo!

Saat 14:00'a kadar vermiş olduğunuz siparişleriniz aynı gün kargoda!

  • warranty 1 Yıl Garanti
  • return Geri Ödemeler Ve İadeler

overview 1 Ürün Uyumluluğu

Jant Seçimi 20 , 24 , 26 , 27.5 , 28 , 29
Montaj Hizmeti Montaj Uygulaması (İstanbul) , Montaj Uygulamasını Kendim Yapacağım , Jant ve Akort Hazır gelsin
18650 Eve Cell Li-on Batarya Kapasitesi 16 Amper , 19.2 Amper , 22.4 Amper

Ürün Açıklaması

Evet

          3200 Mah EVE hücreler kullanılmaktadır.

Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kiti

Elektrikli bisiklet kiti neler içeriyor ?
1 * 3000 Watt Fırçasız Motor 20″ 24″ 26″ 27.5″28″29″ Jantlar için uyumludur
1 * Akıllı denetleyici – ( Beyin )
1 * Parmak itmeli Gaz kolu
1 * SW900 LCD ekran
1 * 12 Mıknatıslı Pedal Yardımcısı Sensörü
1 * 22.4 Amper Batarya
1 * Şarj Cihazı

 

RPM    :  600

Ana Parametreler

o

Motor Gücü3000W
Motor Volt60V
Motor TipiFırçasız Motor
ControllerAkıllı Beyin
Motor Ölçüsü100-135mm
Jant Ölçüsü20″ 24″ 26″ 27.5″28″29″
Ortalama Hız90-100km/h
Verimlilik>=80%
Reduction Ratio1:4.4
Su Geçirmezlik SınıfıIP54
Ses (db)< 50

Taksit Tablosu

Taksit TutarıToplam Tutar
222,934.7145,869.43
315,582.8346,748.49
411,915.4847,661.91
59,722.3548,611.73
68,266.7049,600.18
77,232.8150,629.66
86,462.8551,702.79
95,869.1552,822.38
105,399.1553,991.54
115,019.4255,213.63
124,707.6956,492.32

Kullanıcı Yorumları

5
30 yorum
30
0
0
0
0

60V 3000W Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kiti için 30 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. Berkay (doğrulanmış kullanıcı)

    Farklı şehirden Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kitinizi almak istiyorum, akordunu sizce kendim yapabilir miyim ?

  2. Kutlu (doğrulanmış kullanıcı)

    Bu siteyi tanımadan önce elektrikli bisiklet dönüşüm kiti almak için çok araştırmıştım. Keşke daha önce keşfetseydim. Ürün gayet başarılı, düşünmeden satın alabilirsiniz.

  3. Orkun (doğrulanmış kullanıcı)

    Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kitinin rahatlığına ulaştığım günden beri bisiklet binmekten kendimi alamıyorum.

  4. Özgür (doğrulanmış kullanıcı)

    Bisikletimle uzun seyahatler yapmayı sevsem de yokuşlar ve yollar bir zaman sonra beni yormaya başlıyordu. Bu nedenle Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kitinden almaya karar verdim. Artık hem daha hızlı gidiyorum hem de yorulmuyorum. Başarılı ürünler gerçekten tavsiye ederim.

  5. Hakan (doğrulanmış kullanıcı)

    Fazla kilolarımdan dolayı bisiklet ile uzun mesafelere seyahat etmede zorlanıyordum. Daha sonralarında bu siteden Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kitinden satın aldım. Artık zorlanmadan istediğim her yere gidebiliyorum. Teşekkürler

  6. Gökçen (doğrulanmış kullanıcı)

    60V 3000W Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kiti almayı düşünüyorum fakat 22.4 Amper Batarya 2 tane olarak mı gönderiliyor yoksa tek batarya olarak mı ? Birde bu bataryayı suluk yerine monte edebilir miyim ?

    Cevap : Merhaba 3200mah hücreler ile tek batarya da 22.4 Amper yapabiliyoruz.

  7. kadir.oral.5210 (doğrulanmış kullanıcı)

    Bisikletimin zinciri yok zincir olmadan iş görürmü bu alet?

    Cevap : Merhaba evet zincirsiz kullanabilirsiniz.

  8. YakupHan (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhaba acaba 3000w kitte kullanılan motor markası nedir ve 22.4 amper pil suluk tipli bir pil mi ayrıca pil kaç volt bilgi verir misiniz rica etsem 🙂
    teşekkür ederim.

    Cevap : Merhaba 3000w kitte kullanılan motor bizim markamızdır. Eldrive üretimi ile piyasaya sunuldu. 22.4 amper batarya 60 volt ile kullanılacak çünkü 3000 watt motor’dan bahsediyoruz. 22.4 amper batarya Bagaj tipidir.

  9. Erol (doğrulanmış kullanıcı)

    3000w kit ile 60v suluk tipi batarya almak istiyorum, Max kaç amper yapabilirsiniz?

    Cevap : Merhaba 16 amper yapılabilir
    https://elektriklimotor.com.tr/60v-li-ion-batarya-16-ah-eve/

  10. Erol (doğrulanmış kullanıcı)

    Sizden kit alan arkadaşlar var, suluk/yunus tipi 60v 19a, 48v22a. Şimdi diyorsunuz ki en fazla suluk tipi 60v 16a olur. Sebebi nedir?

    Cevap : Merhaba Suluk tipi 65 li 91 li batarya kutusu var. 48 volt için 22.4 amper alabilirsiniz. Fakat 60 voltta max 16 amper alabilirsiniz.
    17 seri kullanılacak. Bir bilgi eksiğiniz olabilir. Suluk tipine 19 amper sığmaz ve hiç bir zaman satmadık malesef satamadık çünkü yer yetersiz.

  11. Orhun Tan (doğrulanmış kullanıcı)

    Usta bütçeden kısabilmek için jant almasak olmakmı öyle bir seçeneğimiz varmıdır

    Cevap : Evet ürünleri tek tek toplayarak siparis verebilirsiniz. Yada bizle iletişime geçebilirsiniz

  12. Erol (doğrulanmış kullanıcı)

    3000w motorun tork değeri nedir?

    Cevap : Merhaba 130nm

  13. Mehmet cizir elik (doğrulanmış kullanıcı)

    slm 3000 w motor su geçiriyor mu. motor performans ve garantisi ne kadar 3000 w ile 22amper ile sadece yokuş lu yolda kaç km gider. tşkler

    Cevap : Merhaba Su geçirmez. Motor datalarını ürün özelliklerinde görebilirsiniz. 3000w ile 40 amper olur minimum. Ortalama hızı 70km olarak düşünebilirsiniz. Motor performansı üst düzeyde merak etmeyin.

  14. bekir (doğrulanmış kullanıcı)

    merhaba 72v 3000w kron xc100 md 29 jant 18 inç kadroya uygulatmayı düşünüyorum ama kararsızım. mekanik disk yeterlimi ? karar veremedim suluk tipi istiyorum ama amperi düşük geldi bana özel yapılabilirmi suluk doldurulacak şekilde amper yükseltilebilirmi ? lifepo4 pillerden yapılsa dahamı verimli olur ? deli sorular yani.

  15. Kemaly (doğrulanmış kullanıcı)

    3000w kit ile ilgili;
    1) Max hızla düz yolda 22,5 ah batarya ile kaç km yolculuk yapabilirim ve 60v kaç volta düşünce bms bataryayı kapatıyor.?
    2) iki adet 22,5 paralel bağlayabilirmiyim
    3) 72 v bataryayı kontrol ünitesi kaldırırmı

    Cevap : Merhaba
    1 – Ortalama 70 km hıza ulaşılabilir. Max hız bisiklet yol batarya ve kullanıcı ağırlıgı gibi bir çok etken ile değişir. Evet belirli volt seviyelerinde yada ısı seviyelerinde kullandığımız bms risk yada pil sağlığına tehdit fark ettiği anda gücü keser.
    2 – Evet bağlayabilirsiniz
    3 – Evet kaldırır

  16. kadir.oral.5210 (doğrulanmış kullanıcı)

    Hocam bunun menzili ne kadar

    Cevap : Merhaba seçtiğiniz batarya gücüne göre değişir

  17. kadir.oral.5210 (doğrulanmış kullanıcı)

    Açıklamaya baktım motor gücü 3000W sizce menzili ne kadardır bana önemli olan tek şey menzil de 🙂 ona göre almayı düşünüyorum

    Cevap : Merhaba menzil tamamen seçtiğiniz batarya ile alakalı olarak değişir. Bizle iletişime geçerek daha net bilgi alabilirsiniz.
    Örnek bize toplam ağırlık ve kac km menzil istediğiniz gibi bilgileri vermelisiniz ortalama bir hesaplama için.

  18. yusuf (doğrulanmış kullanıcı)

    merhaba 22.4 amp batayayla ortalama menzil ne kadardır belirli bir hız sınırlaması varmı torku kac nm dir

    Cevap : Merhaba nm değerleri seçilen motor ile alakalıdır. 22.4 ah batarya ile ortalama 100 km menzil alırsınız

  19. Dağhan (doğrulanmış kullanıcı)

    İyi günler, 3000watt, 60 vılt, 22.4 ah sizden alınma ürünüm var
    Kron xc100 modelinde uygulanmış.
    Gaz’a dokunduğum an ön kaldırıyor ve düşürüyor üzerindeki kişiyi,

    Cevap : Merhaba Malesef 3000 watt model durdurulamaz bir tork gücüne sahip 🙂 Bu durumda pedal asist seçeneğini 1. seviyede başlatıp kademeli olarak gaz vermeyi deneyebilirsiniz.

  20. Kaya (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhabalar ürünün hızı en fazla kaç km/h’dir ?

    Cevap : Merhaba koşullara bağlı olarak değişir fakat 70 km hız sıradan bir hız bu model için

  21. Kaya (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhabalar bu ürünü bisiklete takdığımızda bisikletin kendi viteslerini kullanabiliyormuyuz ?
    Ve düz yolda en fazla kaç km gider ?

    Cevap : Evet kendi vites sisteminizi kullanabilirsiniz. Düz yolda 80km hıza ulaşabilir fakat menzil seçtiğiniz batarya ile ilgilidir.

  22. Deniz (doğrulanmış kullanıcı)

    Merhaba yokuş inislerde veya gaz verilmediği zaman sürüş esnasında pili dolduruyor mu (şarj ediyor mu)?

    Cevap : Merhaba evet

  23. Hakan (doğrulanmış kullanıcı)

    Ben yaşadığım yerde çok dik yokuşlar var hız olarak 45-50 yeter ama yokuşları iyi çıkması lazım sizce bafang’ın 1000 watt mid motorumu yoksa sizin 3000w hub motor mu ama yokuşları iyi çıksın ve menzilide uzun olsun

  24. berk

    Paranın karşılığı
    Dayanıklılık
    Teslimat hızı

    merhaba sorum olacaktı. Ben 3000watt 22.4 **suluk tipi** amper istiyorum fakat belliki sığmıyor yapılabilecek herhangibi bir çözüm mevcutmudur? ve % olarak ne kadar dik rampaları çıkabilir.?

    Cevap : Merhaba Suluk tipi maksimum 91 adet pil aldığı için 22.4 amper içine sığmaz. Çözüm olarak çift batarya alabilirsiniz. 3000w motor datalarına bakabilirsiniz. TR şartlarındaki Her rampayı çıkar fakat toplam ağırlık ile koordine olarak değişir bu durumda rampa çıkış hızında düşüş olacaktır.

  25. kara_yusuf37

    Paranın karşılığı
    Dayanıklılık
    Teslimat hızı

    merhaba 3000w motora 22,4 amper bataryayı takarsak tork kaç nm oluyor birde duzlükteki ortalama hızı ve menzili nedir

    Cevap : Merhaba 130 NM Tork olur. Ortalama 75 80 km menzil alabilirsiniz. Hız olarak 70 km’ye ulaşmak kolay olacaktır.

  26. f.kayra.38

    Paranın karşılığı
    Dayanıklılık
    Teslimat hızı

    İyi Günler , 60 Volt, 16 amper batarya seti. 70 kiloyum 170 cm boyundayım. Kaç Kilometre Hız ve menzil yapar acaba ??

    Cevap : Merhaba 70km hıza çok rahat ulaşır fakat kilonuz düşük olduğu için 3000 watt elektrikli bisiklet dönüşüm kitini kontrol etmekte biraz zorlanabilirsiniz. Menzil olarak pedal ile 50-60km fakat gaz kolu ile 35 – 40 km ye kadar düşebilir.

  27. cemegevural

    Paranın karşılığı
    Dayanıklılık
    Teslimat hızı

    merhaba sokma milli bisikletler ile uyumlumu

    Cevap : Merhaba motorun kendi mili var bu kadroya olur mu kontrol etmemiz gerekir. Bunun için bizimle iletişime geçerek resimleri yollayabilirsiniz.

  28. kadir.oral.5210

    Su toz geçirmez dimi

  29. oruckadiir

    Paranın karşılığı
    Dayanıklılık
    Teslimat hızı

    20 Jant 4.0 Genişlikte olan bir elektrikli bisikletin var.Buna takılır mı?Takılırsa kaç km hız yapar ve menzili ne kadar olur?

    Cevap : Merhaba fatbike motor kullanmak gerekir bunun için bizle iletişime geçmelisiniz.

    Artıları:

    .

    Eksileri:

    .

  30. denememki6

    Paranın karşılığı
    Dayanıklılık
    Teslimat hızı

    Merhabalar once salcano xrs66 54 kadro yaris bisikleti alip ona bu kiti entegre etmek istiyorum herhangi bir sıkıntı yasar miyim bu bisikletle uyumlu mudur (kurulumu size yaptiracagim)

    Cevap : Merhaba evet uyumlu istediğiniz zaman servis ekibimize teslim edebilirsiniz

Değerlendirme yap